April slut

Nu har snart även april månad tagit slut, tiden bara flyger iväg. Jag har nu bara fem veckor kvar till min semester   Skönt! 

Maj månad bjuder på en massa aktiviteter. Börjar den 1/5 med att hålla ringträning för labbarna i Labrador Skaraborg, plats är karstorps fritidsområde. Välkomna!

12-13/5 ska jag hålla en viltspår grundutbildning och helgen efter ska jag få papper på att jag är viltspårs instruktör, då jag ska gå denna utbildning på Skövde hundskola. 

Där emellan lite andra kurser som prova på kurs och inkallning. Så ska jag ju hinna med mitt vanliga ambulansjobb oxå   men det är knappt... Så när ledigheten kommer är den efterlängtad. 

Min semester inleds med valpträff för mina små valpisar som nu hunnit bli sju månader   den 2/6. Inbjudan är utskickad och vore kul om vi blev ett gäng. På schemat står viltspår, mat och umgänge:) 

Med vovvarna hemma knallar det på som det brukar, alla vuxna tikar har nu löpt så Ådi får vila upp sig ett tag:) 

Nästa helg åker vi till Lidköping på utställning, jag, Ådi och små valpisarna, spännande. 


Utställning Sätila

Igår var vi på utställning, SSRK i Sätila. Domare  Tord Lundborg. Fick jättefin kritik på mina valpar, Ester vann valpklass 2 tikar och Ziita kom tvåa. Dock inga hederspris men är nöjd ändå. Domaren var oxå lite snål med både hp och ck visade det sig sedan:) Jättenöjd med hur bra mina små tjejer klarade av dagen Tack! oxå till Catarina som var med och hjälpte mig!

Tess fick äntligen ett excellent i öppenklassen, så jätteskönt. Var sedan 10 stycken tikar i konkurrensen och då åkte vi ut, men supernöjd:)

Mycket roligt var det oxå att min valpköpare Camilla från Göteborg med Malla kom och hälsade på oss, sin mamma och sina systrar

Idag har vi haft planeringsarbete inför Labradormästerskapet som vi anordnar i augusti. Ska bli riktigt roligt!


Fredagen den 13e

Ja otursdatum, men än så länge har inget ovanligt hänt iaf:)

Det är idag tre veckor sedan som vår Tjabo gick bort, jag fattar faktiskt inte vart tiden tar vägen. Det sägs ju att tiden läker alla sår och jag vet ju med all livserfarenhet att det gör så, men oj vad tungt det är fortfarande.

Saknar dig så min brune vän

Tjabo

I morgon åker jag och tre av mina tjejer på utställning, SSRK Sätila. Domare Tord Lundborg. Ska bli jätteskoj. Labricas Written In The Stars och Labricas White Light Moment är anmälda i valpklass 2. För Ziita blir det andra utställningen och för Tess blir de premiär. Spännande och se hur det går för mina valpisar.

Mamma Tess till valparna är också anmäld till öppenklassen tikar, skulle vara så roligt om det gick bra för henne nu. Hon är i fin form igen efter valpningen

I helgen blir det åter planering för Labradormästerskapet som vi i Labrador Skaraborg är med och planerar. Tid är 17-18 Augusti och platsen är Backamo i Ljungskile. Så finns intresse att vara med eller se ett stort gäng duktiga labradorer i jakt och utställning så boka in den helgen!

«april 2012»
tiontofr
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Senaste inlägg
Tråkig start på nya året
2017 nytt år
Sensommar
Mars månad
Födelsedag och valpar
Tess o Winnies kull två år
Maj månad
Utställning moheda
Nytt år 2015
Valpleverans

Senast kommenterade
Tess o Winnies kull två år
Juli
Valpar tre veckor
Valparna snart två veckor
Maj
Valpning
Valparna 5v i morrn
13/10
Tjabo

Arkiv
2017
2016
2015
2014
2013
2012
 •    December
 •    November
 •    Oktober
 •    September
 •    Augusti
 •    Juli
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 • 2011